Menu

(0 głosów)

Oto przykładowe menu weselne:

1. Obiad

  • Rosół
  • potrawka

(ryż+ biały sos+ kurczak gotowany + groszek z marchewką )

  • Ziemniaki, ciemny sos, trzy rodzaje surówek + mięsa do wyboru

zrazy ze schabu

  • de volay
  • kotlet schabowy
  • kotlet schabowy zapiekany z pieczarkami i serem
  • rolada z karkówki nadziewana morelą lub pieczarką
  • kotlet z piersi kurczaka
  • pieczarka nadziewana
  • bitki schabowe z sosem kurkowym
  • kompot i woda z cytryną

2. Kawa i herbata bez ograniczeń

3. Przekąski

  • klopsiki w occie
  • ryba w occie
  • ryba w galarecie
  • galantyna w sosie tatarskim
  • kurczak w galarecie
  • sałatki: warzywna – domowa, gyros, grecka, brokułowa
  • roladki szpinakowo – łososiowe
  • śledź po japońsku
  • schab pieczony z śliwką podany z sosem śmietanowo-brzoskwiniowym
  • karkówka pieczona podana z sosem czosnkowym

4. Kolacja

  • pałki z kurczaka nadziewane fetą i szpinakiem
  • ryba wędzona podana na ciepło
  • leczo
  • rolada serowa
  • nugetsy + bagietki czosnkowo – ziołowe
  • bigos
  • golonko z kapustą
  • flaki
  • barszcz czerwony
  • wiejski stół z własnymi wyrobami



Cena już od 150 zł na osobę!!!

Ostatnio zmienianyśroda, 24 styczeń 2018 13:49
Etykiety :
Więcej w tej kategorii: Kontakt Polityka prywatności